Nya lekar

Att bli skrämd är bland det bästa som finns. Han älskar att bli skrämd av oss när han går runt ett hörn eller skrämma någon av oss (med viss hjälp av den andre) genom att titta fram bakom en dörr eller ett hörn.

Att gömma saker är också roligt. Telefonen eller nappen kan gömmas under mammas och pappas täcken. Då betar han systematiskt av hela täcket och hittar till slut nappen. Om han inte gör det är han säker på att den finns i hans egen säng, och pekar ditåt.

En annan rolig lek är att lägga saker bakom soffan. Allt han kan ta i handen ska ner bakom soffan. I skrivande stund ligger det en fjärrkontroll, en sked och en liten flaska babyschampoo där.

Han börjar också bli duktig på att lägga saker i varandra, och att bygga ihop sina pop-onz. Han har greppat hur man får ihop dem och är väldigt nöjd när han lyckas. Det är dock väldigt viktigt att inte sätta ihop vilka färger som helst! Den gröna får bara sitta med den gula. Möjligen att en röd propeller får sitta med, men inte alltid. Den ska helst sitta på den gröna bilen.