Matglad liten kille

Om man är på besök på Rivieran ska man äta gott. Så Rickard fick naturligtvis en smörgås med gåsleverpastej till frukost. Samt lite grekisk yoghurt med hallon. Mycket smarrigt.

När vi andra åt förrätt på kvällarna ville han också ha. Peruanska lila oliver smakade gott, och baguette med tapenade likaså. Den utsökta pastejen vi åt slank också ner, utan problem.

Sista kvällen åt vi på fin restaurang. De tog fram en telefonkatalog åt Rickard att sitta på, och han fick låna en skärbräda från köket att ha sin mat på. Fast avocado är ju sådär lagom skoj att äta på, när pappa sitter och äter soupe de poisson. Det är mycket godare! En sked åt pappa, två skedar åt Rickard. När pappa var för långsam drog Rickard i hans arm, så han skulle skynda sig med skeden. Lite baguette med aioli slank också ner i lillkillen.

Vi hittade nog inget som han inte åt. Det skulle möjligen vara tomat, som han mest spottade ut. Jordgubbslandet rensades och hade han fått hade han även ätit upp de gröna aprikoserna som låg i gräset.