Spring språng sprang

Detär ett nytt språng på gång. Anna St sa det redan förra veckan, men jag satte händerna för öronen och ville inte lyssna. Men nu är det rätt tydligt. Han har varit och tjyvläst Boken igen.

Han har börjat sova dåligt igen - vad fick vi, en veckas respit? På kvällarna somnar han som vanligt - och vaknar igen efter någon timme, håller sig klarvaken och vill upp och leka. Egentligen är han trött, men det ignorerar han. Sen sover han rätt dåligt natten igenom.

Han älskar att ta av sig sina strumpor. Oftast har han en på trekvart och en avdragen, instoppad i munnen. Jag brukar jäklas med honom och sätta på honom strumpbyxor.

Han gillar att titta på småsaker och har börjat utforska ännu mer med munnen. Imorse fick han en bit brödskalk som han satt och tuggade på länge. Citrontrick, here we come!

Att titta på oss när vi gör nåt konstigt är väldigt poppis. Mina käcka danser framför skötbordet är otroligt intressanta.

Och medan jag skriver det här vänder han sig för första gången från mage till rygg! Tjoho! Äntligen. Andra hållet har han kunnat länge, men nu äntligen kan han göra tvärtom. Väldigt praktiskt, eftersom han tycker mycket illa om att ligga på mage...

Han har också börjat inse att vi kan gå vår väg. Det är inte populärt när jag går på toaletten eller går och hämtar något i köket. Då protesterar han högljutt och jag måste prata hela tiden så han hör att jag är här.

Hans konsonant är B eller möjligen V. Kanske är det ett D, inte helt säker. Det är ganska bedårande när han blir arg och hela ansiktet skrynklar ihop sig, ögonen blir små springor, den lilla knappnäsan alldeles röd och munnen dominerar stort. Det börjar med ett argt Uaäääähäääää och fortsätter dädädädädäääääää. En kille med egen vilja, helt klart.