Mormen och morf Rules O.K!!

Vi håller på och bygger om här hemma. På förmiddagen dyker mormen och morf upp med en massa verktyg och så sätter vi igång. Morf och jag river och bygger och fixar och donar, och mormen och Rickard roar sig.

Igår var vädret inte riktigt medgörligt, så mormen ville inte ta ut Rickis på den sedvanliga promenaden. Så hon promenerade inne, med Rickard på magen, i en timme. Han sov så gott, så gott, vaggad till Vinyl 107.

Morf fick äran att mata till lunchen, det var jordgubbs-banan-avocado-smoothie i skålen. Det gapades glatt och Rickard lämnade bara lite längst ner i skålen. Men sen när morf satte sitt eget glas till Rickards lilla mun var det så roligt och gott att morf fick se sig blåst på den smoothien. Allt rann ner i Rickards mage.

Att Rickard nu helt har accepterat mormen och morf och inte ser dem som främlingar längre fick vi sen bevis på, när han satt i soffan bredvid morf och glatt viftade med händerna. När han "blev blyg" gömde han ansiktet mot morfs tröja. Morf var mycket nöjd.

När det sen var dags att åka och handla stannade Rickis och mormen hemma och lekte. Det gjorde de med besked, Rickard var så slutlekt att han somnade redan tio över sju och inte vaknade förrän vid elva. Sen sov han till sex, med bara en uppvakning. Mormen får gärna leka varje dag!