Boot camp!

Ojoj. Idag tog Anna St och jag oss till Mamma Boot Camp på Djurgården. Där väntade fyra andra barnvagnar och en slavdriverska.

Vi fick börja med att springa i trappa och jogga ner bredvid. Efter några varv tröttnade Rickard på att ligga i vagnen och gav upp ett par illtjut. Jag knöt in honom i sjalen och sprang vidare. Lite extra belastning skadar ju aldrig. Annas Vilhelm var ungefär lika förtjust i vagnen som Rickard, så vi kom på efterkälken när det skulle tränas styrka. Vilken otur...

Men vi kom ikapp och gjorde djupa knäböj, tränade armarna med gummiband och sprang som tättingar. När vi inte ammade, förstås. Gossarna var nog rätt nöjda och vi hade samma färg i ansiktet båda två, tomatröd.

Smart som hon var hade Anna packat ner några goda morötter så det satt vi och mumsade på när allt var över. Sen tog vi en extrapromenad, till Djurgårdsbrunnsbron och hemåt. Ungefär då var morötterna slut i magen. Rickard sov och Vilhelm kinkade, så vi tog farväl och jag satte mig på 69an för att ta mig hemåt.

Träningsvärken kommer inte att vara nådig imorgon. Tänk den som kunde göra tretusen situps utan att få träningsvärk, som Rickard!