Vem är det här?

Något har hänt! Kanske är det borta imorgon, men jag njuter för fulla muggar.

Igår somnade Rickard vid halv tio. Han sov till klockan fem innan han buffade på mig för att få mat. Efter en rejäl slurk somnade han om och vaknade vid åtta. Då kunde inte jag somna om, men det kunde han. Så sov han till tio, och pappa likaså. Själv åt jag frukost och lite annat.

Sen var Rickard en glad liten kille som fick massage och som satt i babysittern. Han pjollrade och hade trevligt nästan hela dagen, antingen själv eller i våra knän. Han sov när han skulle, åt när han skulle. Han skrek knappt alls, förutom när BVC-sköterskan tittade i hans öga efter ögonfransen som ramlade in där igår. Men han SLUTADE skrika direkt när vi lyfte upp honom. Likadant i bussen på vägen hem från sysslingarna.

Nu har han fått mat och sover igen. Kanske är det bara en rekyl på att han knappt sov alls igår. Kanske är det nåt nytt. Han får inte minifom längre, det slutade vi med igår. Kanske var han allergisk mot det... Kanske har han bara kommit igenom någon mystisk tillväxtfas och har nu inte ont längre.

Oavsett vilket så njuter vi för fulla muggar av vår nya lilla bebbe!